CHP İLÇE VE BELDELERDE DOLU DİZGİN DOLAŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’in ilçeler ve beldelerinin gezdiler.

25 Nisan 2015 Cumartesi 09:29
1444 Okunma
CHP İLÇE VE BELDELERDE DOLU DİZGİN DOLAŞIYOR

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’in ilçeler ve beldelerinin gezdiler.

 

 

 CHP Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karahmet, 7 Haziran seçimleri için çalışmaları ara vermeden sürdürürken, Söğüt, Osmaneli ilçeleri ve  Vezirhan, Bayırköy beldelerinin köylerini ziyaret ettiler. CHP 1. sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, CHP'nin iktidar yürüyüşüne Bilecik halkının da destek vereceğine ve birinci parti çıkacağına inandıklarını belirtti. Tüzün, “Yıllarca tamamlanamayan projeleri tek tek hatırlatıyorum. Bilecik’in sorunlarının dağ gibi büyüyor ve AKP’li siyasetçilerin ve hükümetin Bilecik halkını oyalıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taahhütnamesini de dağıtarak CHP iktidarında emekli maaşlarının en az Bin 500 TL olacağını ve dini bayramlarda ikramiye verileceğini sosyal yardımların daha da arttırılacağını anlattı.

 

 

Asgari ücretin arttırılacağını, memurun işçinin esnafın köylünün daha iyi şartlarda yaşayacağını, mazotun 1,5 TL olacağını, tarımda çalışanların sosyal güvenlik primlerinin 30 yaşına kadar Devlet tarafından destekleneceğini, esnaf ve KOBİ’lere ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılacağını, aile sigortası ödemelerinin her ay 720 TL olarak doğrudan kadının banka hesabına yatıracağız. İktidar, bu güzel ülkeyi yangın yerine çevirdi. Bu kritik dönemde, hepimize sorumluluk düşüyor. Ülkeyi uçurumun kenarından çekip çıkarmak, çocuklarımız, torunlarımız için bu sorumlulukları yerine getirmemiz gerekiyor” dedi.

 


Son Güncelleme: 25.04.2015 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle