CHP'DE İŞLER KARIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Aday Adayı Murat Dirik, "Parti içi demokrasiye olan inancımız ve katılımcı bir sürecin destekçisi olarak, ön seçimlerin gerçekleştirilmesini talep ediyorum" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ocak 2024 Pazartesi 11:50
1351 Okunma
CHP'DE İŞLER KARIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Aday Adayı Murat Dirik, "Parti içi demokrasiye olan inancımız ve katılımcı bir sürecin destekçisi olarak, ön seçimlerin gerçekleştirilmesini talep ediyorum" dedi.


 

CHP 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı olarak açıklanırken, İl Genel Meclis üyelerinin açıklanması merakla beklendi. Dün basına sızan isimler sonrası bir açılama yapan İl Genel Meclisi Aday Adayı Murat Dirik, "Demokrasinin temelinde, her bir bireyin sesini ve tercihini saygıyla dinlemek yatar. İşte bu yüzden, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel ve genel meclis üyelikleri için ön seçim yapılmasını öngören parti yönetiminden aldığımız bu resmi yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Partimiz, tüm üyelerinin katılımını sağlayarak, şeffaf ve adil bir süreç yürütme taahhüdünde bulunuyor. Parti il başkanlığımızdan henüz bir ön seçim takvimi alamadık. Merak ediyorum:, Acaba ön seçimler ne zaman yapılacak? Partimizin bu önemli yıl dönümünde, hangi adımların atılacağını ve nasıl bir sürecin izleneceğini öğrenmek, hepimizin hakkı. Demokrasi sadece oy kullanmakla kalmaz, aynı zamanda süreçlerin nasıl işlediğine dair bilgi sahibi olmayı da gerektirir. İl başkanlığımızın, bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği ve ön seçimlerin ne zaman gerçekleşeceği konusunda bilgi vermesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Parti içi demokrasiye olan inancımız ve katılımcı bir sürecin destekçisi olarak, ön seçimlerin gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Bu, hem adaylarımızın üyelerimiz tarafından belirlenmesi hem de demokratik prensiplerimize bağlılığımızı gösterme açısından önemlidir. Hadi, hep birlikte demokratik haklarımızı kullanalım ve ön seçimler için sesimizi yükseltelim. Her birimizin katkısıyla, demokrasimizi daha da güçlendireceğimize inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca 2024-01-23 19:32:40

Hadi bakalım Murat efendi başka bir partide böyle bir açıklama yapacaksın seni o partide bir dakika bile tutmazlar topun ağzına koyarlar işine gelmiyorsa israfa edersin sananı kalmış böyle bir açıklama bak seni il genel meclisi ne aday yapmışlar onun bunun kayığına binme daha önünde senin yapacağım bir çok siyasi işlerin var

Avatar
Doğrucu 2024-01-24 10:20:58

Sizler ancak kahvelerde dedikodu yapın partiye ne kadar faydanız varki seçimden seçime ben belediye başkanlığına veya il genel meclisi ne adayım olmayınca hem partiye kötüleyen hem sağda solda dedikodu yapacan öylemi??

banner22

resim yükleresim yükle