"BU HALKIN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ MU"

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları kentin çeşitli mahallelerinden kanalizasyon akmasına,Bilecik Belediyesi'nin herhangi bir çözüm üretmemesine ve duyarsız kalmasına tepki gösterdi.

18 Şubat 2014 Salı 13:54
1253 Okunma

 Cumhuriyet Halk Partisi  Bilecik İl Gençlik Kolları kentin çeşitli mahallelerinden kanalizasyon akmasına,Bilecik Belediyesi'nin herhangi bir çözüm üretmemesine ve duyarsız kalmasına tepki gösterdi. 

 Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Bilecik’in çeşitli mahallelerinde tarama yaparak kanalizasyon sularının alenen açıktan akmasının insan sağlığını tehlikeye atan bir durum olduğuna ve Bilecik Belediyesi’nin 10 yıllık iktidarında herhangi bir girişimde bulunmamasına dikkat çekti, “Bu çarpıcı gerçeği gördükten sonra Bilecik Belediyesinin sayın başkanının “Gitmediğimiz için bilmiyorduk.” ifadesi, yaptıkları projelerin sadece görselde olduğunu ortaya koymaktadır. Ancak insan sağlığının bu kadar ucuz olmadığını belirtmekte fayda görüyoruz. Buradan sormak istiyoruz:

1-Bilecik halkının sağlığı bu kadar ucuz mu? Ya da iktidar görkemi sayın başkanımızın gözünü kör mü etti?

2-Sosyal belediyecilik anlayışınız sadece görsellikle vatandaşın gözünü boyamak mı?

3-Bilecik Belediyesi insan sağlığını hiçe sayan bu durumu neden görmezden geliyor?

4-Bilecik bunu hak edecek ne yaptı?

Son olarak şunu belirtmek isteriz ki, mahallelerinden hala kanalizasyon akarken, parke taş üstüne asfalt dökerek belediyecilik yapılmaz.”dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2014 13:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle