BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI SERTLER DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler’in "partiden ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.

29 Nisan 2016 Cuma 06:54
2441 Okunma
BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI SERTLER DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler’in "partiden ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.  

 

 

   İddialara göre, geçtiğimiz günlerde 2’nci dönem Bilecik İl Genel Meclis Başkanlığı için seçimlerde parti yönetiminin mevcut başkan Serkan Yıldırım ile devam kararının alınmasının ardından seçim günü adaylığını koyarak muhalefet üyelerinin de desteğini alarak Bilecik İl Genel Meclis Başkanı olan Oğuz Sertler, Disiplin Kurulu'na sevk edildi. AK Parti Merkezi İlçe Başkanlığı görevinden AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen ve geçtiğimiz günlerde yeni yönetim oluşturan Fikret Karabıyık, dün yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 

   Bu toplantı sonucu parti kararına uymayarak İl Genel Meclis Başkanlığı için aday olan Oğuz Sertler’in akıbetinin konuşulduğu ve Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi. Oğuz Sertler’in partiden ihraç olup olmayacağının önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi’nin vereceği karar doğrultusunda netleşeceği bildirildi.

  İddialara göre, geçtiğimiz günlerde 2’nci dönem Bilecik İl Genel Meclis Başkanlığı için seçimlerde parti yönetiminin mevcut başkan Serkan Yıldırım ile devam kararının alınmasının ardından seçim günü adaylığını koyarak muhalefet üyelerinin de desteğini alarak Bilecik İl Genel Meclis Başkanı olan Oğuz Sertler, Disiplin Kurulu'na sevk edildi. AK Parti Merkezi İlçe Başkanlığı görevinden AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen ve geçtiğimiz günlerde yeni yönetim oluşturan Fikret Karabıyık, dün yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantı sonucu parti kararına uymayarak İl Genel Meclis Başkanlığı için aday olan Oğuz Sertler’in akıbetinin konuşulduğu ve Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi. Oğuz Sertler’in partiden ihraç olup olmayacağının önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi’nin vereceği karar doğrultusunda netleşeceği bildirildi.


Son Güncelleme: 29.04.2016 06:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMeclisGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle