AKŞENER PAZARYERİ'NDE YALÇIN AKDOĞAN'A YÜKLENDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğana bir soru sormak istiyorum. Bu akladığınız dört bakanı alıp, şurada benim konuştuğum yerde gelip sizinle bir sohbet etsin bakalım yüreği yetiyor mu?” dedi.

03 Haziran 2015 Çarşamba 15:19
2174 Okunma
AKŞENER PAZARYERİ'NDE YALÇIN AKDOĞAN'A YÜKLENDİ

 Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğana  bir soru sormak istiyorum. Bu akladığınız dört bakanı alıp, şurada benim konuştuğum yerde gelip sizinle bir sohbet etsin bakalım yüreği yetiyor mu?” dedi. 

 

 

  Akşener, partisinin düzenlediği Bilecik gezisi kapsamında Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın annesinin memleketi olan Pazaryeri’nde partililere seslendi. Bir çay bahçesinde partililer ile birlikte olan Akşener, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını belirterek, “Sayın Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısı'nın anası sizin hemşehrinizmiş, onun siyasetinde, Dolmabahçe’de Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin milletvekilleriyle Apo’nun on emrine okuyanlar MHP’limi. Orada bir tane MHP’li göster, o resimde Dolmabahçe’nin içindeki o resimde bir MHP’li göster, ben istifa edeceğim.

 

 

  Davulu vurduran sizsiniz. Düğün var düğün. HDP ile AKP’nin düğünü var. Ama damat gelin kavga ediyor şuanda. Gerçekten mi ediyor, laikçi kavgası mı 8’inde göreceğiz. Bir taraftan aynı masada oturuyorsun, Abdullah Öcalan’a  yalnız kalmasın diye bartum yolladın. HDP ki PKK’nın siyasi uzantısıdır. Hem imralıyı, hem kandili yola getirdi. Sonra bu ülkenin başbakan yardımcısının yanında adamcağız titreye, titreye öbürleri kabara, kabara on emirleri okudu.  Ve HDP ve MHP’yi yan yana getirmek gibi yalan, iftira, sahtekarlıkla karşı karşıyayız.  Kargalar gülebilir ama şimdi ben burada başka bir şey söyleyeyim. Muhteremler HDP  ile siz yan yanasınız.  Onu anladık ta çözüm ortağısınız müzakere masasında berabersiniz. OSSO’da berabersiniz, her yerde berabersiniz.

 

 

 Barzani’nin kafasını okşuyorsunuz, Şivan Perver’e ağlıyorsunuz ama asıl mesele nedir, asıl mesele  17, 25 Aralıktan çatlasanız da patlasanız da kaçamayacaksınız.  17, 25 Aralıkta buradaki kadınların çocuklarının, buradaki erkeklerin evlatlarının hakkını çalanların, haram zıkkım olsun diyorlar.  bende aynı söylüyorum. Haram zıkkım olsun. Ama bırakın gırtlaklar midelerinden alınacak midelerinden” dedi.

 

 

  “BİRİ KARS’TA KONUŞURKEN, BİRİ FİZAN’DA KONUŞUYOR”

 

  Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan’ın beğenmediği için meydanlarda seçim propagandası yaptığını iddia eden Akşener sözlerine şöyle devam etti.

  “Sayın Davutoğlu’nun miting yaptığı gün aynı saatte bir başka şehirde Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan da sahada. Herkes kendi kendine şaştı kaldı. Bu ne iş, ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’. Sonra anlaşıldı ki Sayın Davutoğlu’nu  Sayın Cumhurbaşkanı  beğenmiyor. Kampanyasını beğenmiyor onun için sahaya inmiş. Allah’ın sopası yok. Beraber bir açılış  yapıyorlar. Sanıyorum Urfa veya Batmandaydı. TRT yazmış; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Erdoğan açılış yapıyorlar. Bu alt yazıyı normal zamanda şaşkınlık nedeni sayabilirsiniz, güler geçersiniz.  Ama biri Uşak’ta konuşurken, biri Kars’ta konuşuyor. Biri Kars’ta konuşurken, biri Fizan’da konuşuyor.

 

 

 Birisi Mardin’de konuşuyor. İkisi birden yola düştüler sonuç itibariyle TRT’nin de kafası karıştı. Herhalde şuur attığı adam böyle olmak istiyor.. Dolayısıyla Sayın Erdoğan sahaya düştüğü zaman, sahaya indiği zaman ağıza alınmayacak sözleri muhalefet partisi liderlerine söylediği zaman şimdi buradaki hatunlar bilir. Gene benim rahmetli anneannem derdi, “Aman Kızanım Her İstediğini Söyleme, İstediğini Söyleyen İstemediğini Duyar”. Şimdi Sayın Cumhurbaşkanının durumu bu. Canının istediğini söylüyor, istemediğini de duyuyor. Ama sonuç ne oluyor? Sonuç Başbakanlık makamı iki paralık oluyor. Sonuç Cumhurbaşkanlığı makamı iki paralık buluyor. Bir diğer taraftan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) HDP ile koalisyon kuracağını söylüyorlar. Cumhurbaşkanı söylüyor, başbakan söylüyor. Önce deli saçması dedik, güldük, geçtik” dedi.

 

  “17, 25 ARALIK FAİLLERİNE HESAP SORACAĞIZ HESAP”

 

  Şimdi Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğana  bir soru sormak istediğini belirten Akşener, “Bu aklanan dört bakanı alıp, şurada benim konuştuğum yerde gelip sizinle bir sohbet etsin bakalım yüreği yetiyor mu?  Şimdi sizinle hasbihal edemiyorsa, Pazaryeri’nde gezemiyorsa, şimdi nasıl bir şey, bunlar  hırsızsa ne akladınız. Akladıysanız hırsız olmadıklarına inanıyorsanız, niye milletvekili yapmadınız. Niçin yanınızda alıp gezdirmiyorsunuz. İşte böyle bir seçime gidiyoruz biz. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi size iki sözü size net bir şekilde söz olarak veriyor.

 

 

 Birincisi yılda yedi yüz bin insana iş imkânı, asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracağımızdan, tamamı yoksul bir ailenin mutlaka birine zorunlu iş vereceğimizden emeklilerin maaşlarını düzelteceğimizden, onlara mart ve eylül aylarında  ikramiye vereceğimizden, bu intibak sorunlarının giderileceğinden, bunlar bizim seçim sözlerimiz. İktidar ederseniz bizi sizin için yapacaklarımız ama iktidar olursak, siz bize bu tevekkülü gösterirseniz, cenabı hak bize bunu nasip ederse 4 aslı yapacağımız şey , 17, 25 aralık faillerinin mutlaka ve  mutlaka hukuk karşısına  çıkarılmasını sağlamak. Yani onlardan hesap sormak hesap sormak.  Kime nereye kaçırırlarsa kaçırsınlar, size ait o kuruşları geri almak, zaman aşımını bu işten kaldırmak, başkalarının üzerine yapılan mallarında geri almak sözümüz olsun”.

 

 

  “TARZAN ZORDA, ABBAS YOLCUDUR”

 

  Konuşmasının sonunda, dedesinin, dedesinin anasının ve babasının mezarı olmadığını belirten Akşener, “Yani biz her şeyimizi bıraktık geldik. Dolayısı ile Balkan göçmenleri şunu bilir, bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Bu vatandan başkası yok. Onun için bu ülkeyi bölmeye çalışanlar buna ortak olanlar bunlarla yan yana gelenler herkes evet dese bile  bilsinler ki buradaki kadınlar  buradaki erkekler hayır diyecek. Dolayısı ile herkes aklını başına alsın. İşte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sizlere  bu sözü veriyor. Bin  yıllık kardeşliğin, bin yıllık kardeşlik hukukunun yeniden yapılandırılması için çalışma sözü veriyoruz.

 

 

 Kürt, Türk ayrımının ortadan kaldırılması, insanların ruhen bölünmesinin önüne geçmenin sözünü veriyor ve ben burada görüyorum ki, hanımefendilerin gözünden. Vallahi şimdi hakikaten yeminle söylüyorum. Şuraya söylüyorum. Siz biraz uzakta kaldınız adamların yüzünü çok seçemiyorum ama hanımların yüzü tamamdır. Vallahi yolun sonu görünür. Tarzan zorda, Abbas yolcudur” dedi.

  Konuşmasının ardından Pazaryerili bayanlar Akşener ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, Akşener, Bilecik’te partililer ile buluşmak üzere yola çıktı.

 

Son Güncelleme: 03.06.2015 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle