AK PARTİ'DE DANANIN KUYRUĞU BUGÜN KOPUYOR

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı, Milletvekili Aday Adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasına başladı.

01 Mart 2015 Pazar 09:51
2220 Okunma
AK PARTİ'DE DANANIN KUYRUĞU BUGÜN KOPUYOR

 AK Parti Bilecik İl Teşkilatı, Milletvekili Aday Adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasına başladı.  

 

 

  Bugün saat 10.00’da Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen temayül yoklaması saat 16.00’a kadar sürecek ve 972 teşkilat mensubu oy kullanacak. Temayül yoklamasında komisyon heyetini AK Parti Mardin Milletvekili ve Meclis Dilekçe Komisyon Başkanı Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dış İşleri Komisyon üyesi Ali Şahin, AK Parti Bursa Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Önder Matlı oluşturdu.  Oylama başladıktan sonra komisyon üyeleri ile birlikte basın açıklaması AK Parti Bilecik İl Başkanı Av. Kadir Bayrak, teşkilat temayülünün hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

  Komisyon Başkanı AK Parti Mardin Milletvekili ve Meclis Dilekçe Komisyon Başkanı Gönül Bekin Şahkulubey ise; Genel Merkezleri tarafından görevlendirildiklerini belirterek, arkadaşları ile beraber Bilecik teşkilatının temayülünde olmak üzere buradayız dedi. Şahkulubey, “11 tane başvurumuz oldu ama en son kongrede görevi bırakan il başkanlarımız ve mevcut milletvekillerimiz temayül yoklamasının dışında.

 

 

 Son yapılan kongre sürecinde il ilçe yönetimlerinde yer alan arkadaşlardan istifa edenler olursa onlar temayül dışında kalacaktı. Onlar temayül dışı olduğu için 9 tane aday adayımız temayül listemizde oylama saat 16.00 ya kadar devam edecek. Bileciğimize partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşkilatımızın başlattığı “Kadına Şiddete Yönelik” bir seferberlik kampanyamız var. Genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde. Aday adaylarımızın birer imzalarını alacağız” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’ın okuduğu isimler “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” kampanyaya “Bizde Varız “ metnini okuduktan sonra AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayları bu kampanyaya “Bizde Varız” diyerek okunan metne imza attılar.

 

 

Son Güncelleme: 01.03.2015 09:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAk PartiTemayül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle