AK PARTİ'DEN AŞURE İKRAMI

 AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Eylül 2019 Cuma 14:57
335 Okunma
AK PARTİ'DEN AŞURE İKRAMI

 AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. 

  Kültür Sitesi Aile Çay Bahçesi önünde Cuma namazı öncesi aşure dağıtımına, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, geçmiş dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Koçyiğit, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

  "Vatandaşlarımıza aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istedik"

  Dualar eşliğinde dağıtılan aşureye sonrası bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Muharrem Ay’ının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunun altını çizerek, “Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır.

 Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini hatırlatıyor. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu sebeple vatandaşlarımıza aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz.

 Amaç burada Aşure yiyip gitmek değil, amaç insanlarımız arasındaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmektir” ifadelerini kullandı.

"Bu ay, Allah’ın rahmetine erişmek için önemli bir fırsattır"

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Tüm İslam âleminin Muharrem Ayı‘nı tebrik ederek, "Bu ay, Allah’ın rahmetine erişmek için önemli bir fırsattır. Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır.

 AK Parti olarak 16 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz bu anlamlı faaliyeti bir kez daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle hemşerilerimize aşure dağıttık. Rabbim kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Aşure hayrımızı Allah kabul etsin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
che 2019-09-13 19:51:50

dogru az erıştiniz bıraz daha erişin katılıyorum

banner22

resim yükleresim yükle