AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen "Büyük Aile İftarı", yüzlerce teşkilat üyesini bir araya getirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Mart 2024 Salı 10:53
118 Okunma
AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen "Büyük Aile İftarı", yüzlerce teşkilat üyesini bir araya getirdi.

Geçmişten günümüze partide görev almış ve halen görevde olan teşkilat üyelerinin yoğun katılım gösterdiği iftar programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla renklendi.

Bu özel programda AK Parti'nin güçlü bir aile olduğunu ve tüm üyelerin birbirleriyle sıkı bağlar kurduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İftar programına, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, önceki dönem AK Parti Milletvekili ve şimdi İl Bank Başkan Vekili Selim Yağcı, 22-23 ve 24. dönem AK Parti Milletvekili ve eski Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, önceki dönem AK Parti İl Başkanları, mevcut belediye ve il genel meclis üyeleri, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları, teşkilat yöneticileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

31 Mart seçimlerine dair yapılan konuşmalarda ise, partinin önümüzdeki dönem için hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığı vurgulandı. Katılımcılara hitaben yapılan konuşmalarda, "Geçtiğimiz beş yılda dört belediye başkanı gören Bilecik’te yaşanan istikrarsızlık sebebiyle kaybettiği hizmetlerin önümüzdeki dönemde AK Parti belediyeciliği ile telafi edilerek hemşehrilerimizin yaşadığı tüm sıkıntıların giderilerek marka bir şehir oluşturmayı hedefledikleri" belirtildi.

AK Parti İl Başkanı tarafından yapılan açıklamada, "Büyük Aile İftarı"nın sadece bir iftar programı olmadığını, aynı zamanda AK Parti’nin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren, geleceğe yönelik umutları yeşerten bir buluşma olduğunu belirtti. Program, duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı, gelecek planlarının tartışıldığı etkinlik olarak da önem taşıdı.

Yapılan iftar programına katılan teşkilat üyeleri, AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinin kazanılması yönünde ortak hedefler doğrultusunda kenetlenme mesajı vererek programı tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle