PES DEDİRTEN OLAY!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde belediye ekipleri, bank ve piknik masalarına zarar verilmesi üzerine harekete geçti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Nisan 2024 Cumartesi 14:00
191 Okunma
PES DEDİRTEN OLAY!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde belediye ekipleri, bank ve piknik masalarına zarar verilmesi üzerine harekete geçti.


 

Söğüt’te yaşanan park ve bahçe alanlarına zarar verilmesi üzerine geçtiğimiz günlerde Söğüt Belediyesi uyarıda bulunarak halkı bilinçli davranmaya davet etmişti. Ancak bank ve piknik masalarının son hali görenleri şok etti.

Söğüt Belediyesi bankların ve masaların yakıldığı, kırıldığı görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak, “Değerli vatandaşlarımız, Daha öncede yaşadığımız bu üzücü hadiseler maalesef tekrar etmektedir. Bizler korumaya çalıştıkça kimliği belirsiz kişi veya kişiler bilinçli olarak bank ve piknik masalarına zarar vermeye devam etmektedir. Lütfen bu konu hakkında tüm halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kamu malına zarar veren ve halkı huzursuzluğa iten bu duruma sebep olan her kim ise gerekli araştırmalarımızı yapacağız’’ açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
GörüntülerPesDedirtti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle