BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İZMİR DEPLASMANINDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 11’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, İzmir deplasmanından puansız döndü.

14 Aralık 2015 Pazartesi 13:14
1248 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İZMİR DEPLASMANINDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 11’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, İzmir deplasmanından puansız döndü.  

 

 

  İzmir’in Bornova İlçesi Yusuf Tırpancı Stadı’nda oynanan BAL 9. grup 11’inci hafta müsabakasında Çiftay Yeşilova Gençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Bilecik Temsilcisi İl Özel İdarespor’u 3-0 yendi. Güzel bir havada maçın orta hakemi Ali Rıza Boz’un başlama düdüğü ile başlayan müsabakada iki takım oyuncuları birbirleri üstünlük kurmaya çalıştılar.

 

 

Yakalanan pozisyonlar gol ile sonuçlanmayınca maç kısır bir döngü içinde devam etti. Maçın 43’üncü dakikasında Çiftay Yeşilova Gençlikspor yakaladığı kontratak sonrası bir penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Erhan Eren takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  İkinci yarıya bulduğu gol sonrası rahat bir oyunla başlayan Çiftay Yeşilova Gençlikspor, maçın 60’ıncı dakikasında Doğacan Diker ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası iyice rahatlayan Çiftay Yeşilova Gençliksporlu oyuncular maçın hakimiyetini ele geçirdiler. Bilecik İl Özel İdarespor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince oyuncular iyice oyundan düştü. Maçın 81’inci dakikasında İbrahim İdis’in golü ile farkı 3’e çıkaran Çiftay Yeşilova Gençlikspor maçı da bu skorla kazanması bildi. Çiftay Yeşilova Gençlikspor bu galibiyet ile puanını 19’a çıkarırken, Bilecik İl Özel İdarespor 3 puanda kaldı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, zorlu bir deplasmanda ellerinde geleni yaptıklarını belirterek,” Elimizden geleni yaptık ama olmadı. İlk yarının son dakikalarında yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. İkinci yarıda da bulduğumuz pozisyonları gole çeviremeyince 2 tana daha gol yedik ve mağlup olduk. Bu hafta alt sırada rakibimiz olan Burhaniye Belediye maçına çıkacağız. Bu hayatı derecede önemli maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 14.12.2015 13:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIl özel Idare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle