ZİNCİR TAMAM 9'DA 9

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 9 Mahalle’de 9 İftar, Mahalle İftarları programları 4 Eylül Mahallesi’nde yapılan programla sona erdi.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 10:54
1064 Okunma
ZİNCİR TAMAM 9'DA 9
Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 9 Mahalle’de 9 İftar, Mahalle İftarları programları 4 Eylül Mahallesi’nde yapılan programla sona erdi.
 
 
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle İftarları ramazan ayının maneviyatının hep birlikte yaşandığı birlik, beraberlik ve bütünleşmenin adresi olurken kurulan sofralarda zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayırd etmeden, iyilik,  güzellik, bolluk ve bereket temennileri ve dualar eşliğinde oruçlar açıldı. 4 Eylül Mahallesi’nde gerçekleştirilen son mahalle iftarı da yoğun ilgi görürken program öncesinde Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Gençlik Parkı yanında düzenlenen iftar programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıc eşi Emine Bakıc ile birlikte katılırken ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı.Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar öncesinde programa katılan mahalle sakinleri ile  tek tek ilgilenerek sohbet etti.
 
 Böyle güzel bir ramazan akşamında vatandaşlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı vatandaşların sorunlarını dinledi. Programa katılan herkese teşekkür eden Başkan Bakıcı vatandaşların gelecek hafta idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.

Son Güncelleme: 19.07.2014 10:54
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle