SIKILMADIK EL GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin Vatandaşlara projelerini anlattı.

08 Şubat 2014 Cumartesi 10:14
1218 Okunma
SIKILMADIK EL GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ

 Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaba ve İbrahim Polat ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cuma günleri Osmaneli'de kurulan ilçe pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı  Münür Şahin  Vatandaşlara  projelerini anlattı.

OTOGAR, SOĞUK HAVA DEPOSU VE HAL BİNASI KURACAĞIZ

Osmaneli'nin bölünmüş yol üzerinde önemli bir konuma sahip olmasına rağmen, ulaşımda sıkıntı çekildiğini vurgulayan ŞAHİN göreve geldiklerinde bölünmüş yol üzerinde Osmaneli halkının ulaşım ihtiyacını karşılayacak,  Osmaneli'ye yakışan bir otogar inşaa edeceklerini ve yine bölünmüş yol üzerinde Soğuk Hava Deposu kurarak çiftçilerin mallarını muhafaza edeceği ve şehir dışına ve ürettikleri ürünleri yurt içi ve yurt dışı piyasasına rahatça pazarlayabilecekleri bir HAL binası kuracaklarını söyledi.

EĞİTİMİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ!

Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde Eğitim seviyesini üst seviyeye çıkaracaklarını belirten  ŞAHİN,  Üniversite ile birlikte kuracakları "SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİNDE" eğitimi en üst seviyeye çekeceklerini söyledi.

TARİH KENTİ OSMANELİ

Osmaneli'yi bir tarih kenti yapacaklarının altını çizen Şahin, Üniversite ile birlikte Tarih Parkı oluşturacaklarını ve bu parkta bugüne kadar kurulmuş tüm Türk Devletlerinin tanıtımlarını yaparak, aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşundan sonuna kadar tüm aşamalarını gösteren haritalar oluşturacaklarını ve ayrıca park içerisinde bu aşamaları anlatan sunumların gerçekleşeceğini bu sayede de Osmaneli'yi tarih kenti yaparak turizmi canlandıracaklarını, ve yoldan geçen herkesin bu parkta mola vereceğini ve Osmaneli'nin adını tüm Türkiye'ye duyuracaklarını söyledi.

OSMANLI MİMARİSİNDE ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Gelişen Osmaneli'de Osmanlı mimarisine uygun bir alışveriş merkezi kuracaklarını söyleyen ŞAHİN; Bu alışveriş merkezi ile vatandaşların şehir dışına gitmeden tüm ihtiyaçlarını burada karşılayabileceklerini söyledi.

SAKARYA NEHRİ OSMANELİ'nin KIYISINDA DEĞİL İÇİNDE YER ALACAK!

Osmaneli için tarımdan turizme bir çok alanda önemli bir yere sahip olan Sakarya Nehrinin şu anki haliyle şehrin kıyısında kaldığını belirterek, yapılacak çalışmalar ile Sakarya nehrini Osmaneli'nin içinden geçireceklerini ve çevresinde de yaşam ve spor alanları oluşturacaklarını bu sayede de şehrin görüntüsünü değiştirerek daha modern ve gelişmiş bir Osmaneli kuracaklarını söyledi.

 

 ŞAHİN bundan sonra da bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleşeceğini ve Osmaneli'de sıkılmadık el girilmedik ev bırakmayacaklarını vatandaşın da isteği ile 30 Martta göreve geleceklerini belirtti. 

Son Güncelleme: 08.02.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle