İLÇE MİLLİ EĞİTİM PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik'in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli iftarda bir araya geldi.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 13:17
242 Okunma
İLÇE MİLLİ EĞİTİM PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik'in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli iftarda bir araya geldi.


  İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Şube Müdürlerinin de katıldığı iftar buluşması Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik ikliminin hissedilmesine vesile oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, "Bu mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde siz çalışma arkadaşlarımız ile hep birlikte oruçlarımızı açalım istedik. Mevlam tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hep birlikte daha güzel ve başarılı çalışmalara imza atmak ümidiyle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından hoş sohbetlerin gerçekleştiği program eğitim personelinin birlik ve beraberlik ruhuyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle