HİZMETE GİRMESİNE AZ BİR SÜRE KALDI

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Pazaryeri halkına kazandırdığı Kültür Sitesi 15 güne kadar halkın hizmetine sunulacaktır.

19 Şubat 2014 Çarşamba 10:59
778 Okunma
HİZMETE GİRMESİNE AZ BİR SÜRE KALDI

Pazaryeri Belediye Başkanı  Muzaffer Yalçın Pazaryeri halkına kazandırdığı Kültür Sitesi 15 güne kadar halkın hizmetine sunulacaktır.

 

01.Temmuz 2013 tarihinde ihale edilen ve ihale sürecinden önce teslim edilen 2.809 metrekare kullanım alanı bulunan Kültür Sitesinin içinde Düğün Salonu, Nikah Salonu ve Otopark bulunuyor. Pazaryeri halkı için daha çok işler yapacağını vurguluyan Yalçın, " Halkımızın rahat ve ferahlık içinde düğünleri yapabilecekleri bir alanı onların hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyorum. Ne yapsak ne etsek Pazaryeri halkımıza az önümüzde seçimleri kazanırsak onların ihiyaçlarını karşılamak için elimden geleneni yapacağım "dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle