BOZÜYÜK BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bozüyük’ün en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

29 Kasım 2014 Cumartesi 06:44
2812 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI  DEVAM EDİYOR

Bozüyük’ün en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

 Kasımpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerinde yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası inşaatının çatısı çekilerek iç bölümlerinin yapımına başlandı. Kaba inşaatı bitmek üzere olan yapım çalışmalarında sıhhı tesisat, elektrik tesisatı, asma tavan düzenlemeleri ile fayansların döşenmesi devam ederken ardından çok amaçlı salonun koltuk sistemi ile ses sistemi yapım çalışmalarına başlanacak.

 

 

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yapımına büyük önem verdiği ve Bozüyük’ün önemli ihtiyaçlarından birisi olan Kültür Merkezi binası toplamda 2.366 m² olarak planlanırken binanın zemin katında açık alan ve kafeterya, nikah salonu ve hazırlık odaları, 1. katında meclis toplantı salonu ve idari ofisler, 2. Katında ve asma katında sahne, hazırlık odaları ve çok amaçlı bir gösteri salonu yer alacak.

 

SOKAKLARA KİLİT PARKE TAŞI UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

 

Bozüyük’te kilit parke taşı sokakların yapım çalışmaları sürerken daha önce kaplanmış sokakların da bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor.

 

 

 Yediler Mahallesi’nde süren kilit parke taşı kaplama çalışmalarında 514. Sokak ve buraya bağlanan sokaklar kilit parke taşı ile kaplanarak düzenlendi. Eski, tozlu ve çamurlu halinden eser kalmayan sokaklar yeni ve modern görünümleriyle vatandaşların kullanımına sunuldu. Çarşı Mahalle Setbaşı bölgesinde Ertuğrulbey Sokak ile Bayraktar Sokak’ta doğalgaz kazı çalışmaları nedeniyle bozulan kilit parke yollar ve bordürler tamir edilerek bu sokaklar da trafiğe açıldı.

 

 

ASFALTLANAN YOLLAR  TRAFİĞE AÇILIYOR

           

Bozüyük’te ilçe genelinde devam eden yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında asfaltlanması tamamlanan cadde ve sokaklar trafiğe açılarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.

 

 

4 Eylül Mahallesi’nde 881 ve 882. Sokak’larda, Tekke Mahalle’de Ali Çavuş Sokak ve Güneş Sokak’ta, Yeni Mahalle’de Gelişim Sokak’ta yapılan yol çalışmaları ile sokaklar toprak tesviyesi ve zemin hazırlığının ardından asfaltlanarak düzenlendi.

 

Yeni ve modern görünümleriyle vatandaşların kullanımına sunulan sokaklar eski tozlu ve çamurlu halinden kurtarılarak vatandaşlara temizlik ve kullanım rahatlığı sağlarken aynı zamanda göze de hitap ediyor.

Son Güncelleme: 29.11.2014 06:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle