BAYIRKÖY'DE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Bilecik'in Bayırköy Beldesi'nde darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

22 Temmuz 2016 Cuma 03:57
622 Okunma
BAYIRKÖY'DE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

    Bilecik'in Bayırköy Beldesi'nde darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.  

 

 

     Bayırköy Belediye Parkı'nda gerçekleşen mevlit programına, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik İl Merkez Jandarma Komutanı Başçavuş Merih Güzey, Vezirhan Jandarma Karakol Komutanı Ersin Sarıpoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve edilen dualarla şehitler anılırken, duygusal anlar da yaşandı. Program bitiminde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 15 Temmuz'un ülke için iyi bir gece olmadığını belirtti. Yaman, "Bu tür eylem ve girişimlere halkımız hiçbir zaman aman verdirmeyecektir.

 

 

    Rabbim Türk Silahlı Kuvvetlerimizden, Rabbim emniyet güçlerimizden Rabbim vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını siper eden Türk Milletinden razı olsun. Tankların önüne geçen iman sahibi kardeşlerimizi gördünüz. Allah hepsinden razı olsun. Belki şu anda biz burada rahat oturamayıp, yataklarımızda rahat uyuyamayacaktık.

 

 

     Emniyet ve silahlı kuvvetlerimizi karşı karşıya getirmek isteyen bölücü güçlere karşı tek bilek olup vatanımızı savunmaya ve demokrasi bekçileri olmaya devam edeceğiz. Sizler dualarınızı eksik etmeyin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bayrağımızı indirmesin, bir daha böyle kara geceleri bizlere yaşatmasın. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2016 03:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle