‘’ARABALI SİNEMA" ETKİNLİĞİ YOĞUN TALEP ÜZERİNE DEVAM EDECEK

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen “Arabalı Sinema” etkinliğinde Türk sinemasının son yıllarda en çok izlenen ve büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan “7. Koğuştaki Mucize” adlı film gösteriminin 2. gecesinde de yoğun ilgi gördü.

29 Ağustos 2020 Cumartesi 11:52
407 Okunma
‘’ARABALI SİNEMA" ETKİNLİĞİ YOĞUN TALEP ÜZERİNE DEVAM EDECEK

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Korona virüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen “ArabaSinema” etkinliğinde Türk sinemasının son yıllarda en çok izlenen ve büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan “7. Koğuştaki Mucize” adlı film gösteriminin 2. gecesinde de yoğun ilgi gördü.


Belediye Kapalı Pazar otoparkında gerçekleştirilen ve 7’den 70’e yoğun ilgi gören etkinlikte otopark alanı tamamen doldu. Etkinliğe katılan araçları alan girişinde karşılayan Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak iyi seyirler dilediler.


Bozüyük Belediyesi'nin Korona virüs tedbirlerine uygun olarak ilk kez düzenlediği ve beğeni ile izlenen "Arabalı Sinema" etkinliği vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda 30 Ağustos 2020 Pazar günü akşamı gösterilecek "Veda" adlı film ve 4 Eylül 2020 Cuma günü akşamı gösterilecek "Eltilerin Savaşı" adlı filmler ile devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle