ANA SU HATTINDAKİ ARIZA GİDERİLDİ...

İlçemizde şehir şebekesini besleyen ana su hattında, meydana gelen arıza ekiplerin yoğun çalışması sonucunda giderildi.

10 Ekim 2020 Cumartesi 14:08
188 Okunma
ANA SU HATTINDAKİ ARIZA GİDERİLDİ...

İlçemizde şehir şebekesini besleyen ana su hattında, meydana gelen arıza ekiplerin yoğun çalışması sonucunda giderildi. 

Kesinti öncesinde gerekli duyurular ile vatandaşlar bilgilendirilirken, çalışmalar saat 22.00 itibari ile başladı.

Ana borudaki hasarlı kısım yeni parçalar ile değiştirildi. Kontrollerin ardından ana hat üzerinde bir sızıntı bulunmadığını tespit eden Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, saniyede tonlarca suyun taşındığı borulara suyu kontrollü bir şekilde yeniden verdiler.

Çalışmalar boyunca Belediye Başkanımız Sayın  Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve başkan yardımcılarımız çalışma alanından biran olsun ayrılmadı. 

Bazı mahallerde su kesintisi yaşanmadan arıza öngörülenden çok daha önce ekiplerin yoğun çalışması ile tamamlanırken, kesinti olan yerlerde de en geç birkaç saat içerisinde suların yeniden verileceği belirtildi. 

Çalışmaların  tamamlanması ile fedakarca çalışan tüm ekibe teşekkür eden Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediye çalışanlarına gece boyunca çay, börek gibi ikramların yanı sıra hepsinden önemlisi moral desteği veren mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle