AK PARTİ'YE GEÇMEM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Bilecik’in Vezirhan Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldeye yapılacak olan yatırımlar ile marka bir şehir haline getireceklerinin söyledi.

01 Mayıs 2014 Perşembe 08:16
2005 Okunma
AK PARTİ'YE GEÇMEM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Bilecik’in Vezirhan Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldeye yapılacak olan yatırımlar ile marka bir şehir haline getireceklerinin söyledi.

 Beldenin gelişimi, seçim süreci ve yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Duymuş, 1990 yılından beri Belediyenin içinde olduğunu ve Zabıtalık görevinden Belediye Başkanlığına kadar yükseldiğini belirten Duymuş, “ Belediye Başkanlığı yapalım Başkanlık aklımın ucumdan geçmiyordu. Biranda birileri sen bu işi yaparsın diye bir söz oldu vatandaşlar ve arkadaşlar arasında, Bu olaylardan sonra bizde kendimizi hazırladık Kasım ayında istifa ettik memurluktan Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) aday olduk. Adaylık sürecinde 3 arkadaşla yarıştık burada yapılan anketler ve Genel Merkezin taktiri ile aday gösterildim  ve kazandım “ dedi.

BELDENİN GENÇLERİ BELEDİYENİN ANAHTARI MUHARREM İNCE’YE VERDİLER

Muharrem İnce’nin Vezirhan’a gelmesinin çok faydalı olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Duymuş, “ Beldemize renkli simalar geldi. Gürsel Tekin, Haydar Akar ve Muharrem İnce’nin gelişi Vezirhan için çok büyük bir etkisi oldu. 27 oyla kazandık bir beldede Muharrem İnce’nin çok büyük etkisi ve faydası olmuştur. Eski Milletvekilimiz Yaşar Tüzün bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve büyük katlılar sağladı. Muharrem İnce Vezirhana geldiğinde ona burayı kazanacağımı ve beldenin anahtarını kendisine vereceğim demiştim. Seçimlerden sonra telefonla görüşebildik kendisi ile Yalova’daki seçim iptalının süreci ile çok yoğundu. Bizim genç arkadaşlar Vezirhan beldemizin anahtarını kendisine taktim etmişler. Oda kendisi memnun olmuş. CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salmana’da dedi Mehmet kardeşimiz anahtarı gönderdi. Sende Yalova’nın anahtarı ne zaman vereceksin diye latife yapmıştı kendisi. Ama Yalova’da seçimler iptal edildi bende kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

VEZİRHANI BİR YILDIZ BİR MARKA YAPMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan beldesini İstanbul’dan, Eskişehir’e kadar bu düzergah’dan bir yıldız, bir marka yapmak istediğinin belirtti. Duymuş, “ Ekibimiz ile elimizden geleni yaparak beldemizi bir yıldız, bir marka yapacağımıza inanıyorum. Muhalefet olarak Ak Parti’den 5 meclis üyesi, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP)  1 meclis üyesi, Cumhuriyet Halk Partisinden 4 meclis üyesi ile 6’ya 4 üstünler bizden. Azınlıktayız ama bu bizim için dez avantaj olmaz. Onlarda netice bizim arkadaşlarımız Belediye ve Beldemizin gelişimi için onlarda bize destek vereceklerinin söylediler. Onların katkısı ile beldemizi yukarlara taşıyacağız “ diye belirtti.

SİYASİ AKADEMİ EĞİTİMİNİ AKPARTİ'DEN ALMIŞ OLABİLİRİM AMA? AKPARTİ’YE GEÇMEM SÖZ KONUSU DEĞİL

 

Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, kamu oyunda Ak Parti’ye geçeceği söylentileri karşısında böyle bir şeyin söz konusu olmadığını vurguladı. Duymuş, “ Beldede biz CHP’den aday çıktık seçmenler bize oy verdi. Ben kalkıp Ak Parti’ye geçecekmişim gibi söylentiler var. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz Ak Parti belediyeleri, CHP belediyeleri ve MHP belediyeleri ile de çalışacağız. Çünkü rozeti çıkardık. Buraya ne için geldik hizmet için geldik. Ben buraya bir hizmet yapılacaksa Bayırköy Belediyesinden, Gölpazarı Belediyesinden, Bilecik Belediyesinden alacağım. Bir eksiğimiz olunca çevre belediyelerden isteyeceğim. Onlarda sen CHP’li bir belediyesin vermeyiz diye demezler zannetmiyorum. Siyasi Akademi Eğitimi’ni ben Ak Parti’den aldım doğrudur. Ama İl Başkanı ve İlçe Başkanı ile bir daha görüşmemdim. Siyasi Eğitimi Ak Parti’den almış olabilir ama Ak Parti’ye geçmem söz konusu değildir “ diye belirtti.

Son Güncelleme: 01.05.2014 08:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle