YUSUF SUBAŞI SİYASETE GERİ Mİ DöNÜYOR ?

Bilecik Bisiad Yönetim Kurulu Başkanı ve OSB ikinci Başkanı İlimizin tanınmış İş adamlarından Yusuf Subaşı'nın Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı olabileceği kamuoyunda konuşuluyor.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
3109 Okunma
YUSUF SUBAŞI SİYASETE GERİ Mİ DöNÜYOR ?
Bilecik Bisiad Yönetim Kurulu Başkanı ve OSB ikinci Başkanı İlimizin tanınmış İş adamlarından Yusuf Subaşı'nın Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı olabileceği kamuoyunda konuşuluyor.1999 yerel seçimlerinde Doğru Yol partisinden Bilecik Belediye Başkan adayı olan Subaşı'nın o yıllardan bu yıllara kadar siyasetten uzak durduğu gözleniyordu. Yaklaşan 2014 yerel seçimlerinin Bilecik Merkezde çekişmeli geçeceği , süpriz adayların da çıkabileceği ve ;nbsp;Yusuf Subaşı'nın da Cumhuriyet Halk Partisinden aday olup olmayacağı kamuoyunda konuşulurken gerek kendisinin , gerekse CHP yetkililerinin bu konuda açıklama yapıp yapmayacakları merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
CHPAdayYusufSUBAŞI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle