ŞAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
808 Okunma
ŞAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji'den 15 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan uyarıya göre, Türkiye'nin Batı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülen yağışların; İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un Anadolu Yakası ile Isparta'nın güney çevreleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli,;nbsp;;nbsp;ve Antalya çevrelerinde de çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırıolması bekleniyor.

Meteoroloji yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.Yağışların etkisini yarın akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor.

;nbsp;

CİHAN-ANKA

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
SAĞANAKYAĞIŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle