POYRAZ ŞEKER'E YÜKLENDİ

POYRAZ ŞEKER'E YÜKLENDİ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
955 Okunma
POYRAZ ŞEKER'E YÜKLENDİ
;nbsp; Partisinin Aylık olağan il danışma ve istişare toplantısında konuşan Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapan Bahattin Şeker'e cevap verdi.;nbsp;
;nbsp;Poyraz yaptığı açıklamada Şeker'e Neymiş efendim Başbakanın oğlu bir vakıfta bir Belediye imar değişikliği noktasında talepte bulunmuş. Suç mu bu? diye sorarken, Bahattin Şeker'in sahip olduğu benzin istasyonlarını da imar değişiklikleri sonu yaptığını söyledi.
;nbsp; Poyraz,;quot;Bahattin Bey çıkmış toplantı yapmış, ;nbsp;bir sürü şeyler söylemiş yahu izledim toplantıyı da açıkçası bugüne kadar şu geçtiğimiz dönemde çok güzel birlikte iktidar muhalefet millet vekilliği ilişkisini sürdürdük. ama şunu da gördüm yani toplantıda yazılı basın açıklaması biçiminde açıklama yapıyor, ve aslında o okuduğu şeyleri de kendisinin de en azından çok fazla inanmadığı tarzından belli, bunu niye söylüyorum , yahu Zafer çağlayanı Bahattin Şeker benden çok çok daha iyi tanıyor. ;nbsp; ;nbsp;Ticaretin için de olan bir insan Bahattin bey de ticaretin içinde yeri gelmişken söyleyeyim. Hani seçim öncesi de biraz atışmak lazım. Efendim işte biraz anlatacağım ama;olayı döndürüp dolaştırıp bir tane gazete kupürü ile başbakanın oğluna getirmeye çalıştılar. Neymiş efendim başbakanın oğlu bir vakıfta bir belediye imar değişikliği noktasında talepte bulunmuş. Suç mu bu? Suç mu bu şimdi yani. İmar değişikliğinde bulunduğu hususta oraya kız yurdu yapacaklarmış ;nbsp;bir şekilde bir yerden bağlayacaklar. Burdan kimseyi itham etmiyorum da sadece ;nbsp;konu anlaşılsın diye söylüyorum. Sayın Milletvekilimiz Bahattin beyin Bozüyük'te bir tane benzinliği vardı ama geçtiğimiz 2-3 yıllık dönemde üzerine iki tane daha koydu. Peki Bozüyük'te benizliğin ister çevre yolundakini söyleyeyim, ister saraycık yolunda kini söyleyeyim daha önce ki imar durumu neydi? Tarla gitti belediyeye dedi ki ben buraya benzinlik yapmak istiyorum, ;nbsp;buranın imarını değiştirir misiniz? Arkadaşlarda baktılar uygun gördüler değiştirdiler. Suç var mı yok! Ahlaksızlık bir talep mi? Hayır! Belediye meclisine tam yetkiyi vermiş belediye meclisi bunu değiştirmiş ;nbsp;ve orada biliyorsunuz 2 tane benzinliği var! Şimdi dikkat edelim arkadaşlar, kanunlarla yetkili kurumlara organlara verilmiş olan yetkilerin kullanılmasının suçmuş gibi gösterildiği bir süreç yaşıyoruz ;quot; dedi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle