öZEL EĞİTİM OKULLARI öĞRENCİLERİNİN HAYVAN SEVGİSİ

öZEL EĞİTİM OKULLARI öĞRENCİLERİNİN HAYVAN SEVGİSİ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2680 Okunma
öZEL EĞİTİM OKULLARI öĞRENCİLERİNİN HAYVAN SEVGİSİ
Bilecik özel Meslek Eğitim Merkezi öğrenme güçlüğü çeken çocukların eğitim gördüğü özel eğitim okullarının öğrencileri, barınak Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı'dan hayvanlarla ilgili bilgi aldılar.
;nbsp;özel Eğitim Okulu öğretmeni Nejla Selen, Değerler Eğitimi' konusu içerisinde bu ay ;lsquo;Sadakatin Değeri' konusunu işlediklerini ve konu kapsamında Bilecik Belediyesi Hayvan barınağını ziyarete geldik. Selen,;quot; Hem çocuklar hayvanları tanısın,görsünler burda neler yapıldığı bilsinler. Sokaklarda hayvanlara nasıl davranacağını öğrensinler onlara kötü davranmasınlar diye buraya getirdik. Sokaklarda kötü davranılırsa hayvanların burada ;nbsp;bakıma ve sevgiye nasıl muhtaç olduğunu anlasınlar diye böyle bir konu işledik.;quot;dedi.
;nbsp;Veteriner Nedret Avcı ise öğrenme güçlüğü çeken çocuklara hayvanlar ve barınak hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Avcı ;quot;Barınaktaki hayvanları yemlemelerini sağlayarak onlarla hayvanlar arasında haşır neşir olmalarını sağladık. Hayvanları dışarı çıkartarak onları sevmeleri ve korkularını yenmelerine yardımcı olduk.;quot; dedi.
;nbsp;;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle