MERAKLA BEKLENEN TOKİ BAŞLADI

-TOKİ DEVLETTEN, YOLU BELEDİYEDEN

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2855 Okunma
MERAKLA BEKLENEN TOKİ BAŞLADI
Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ ve Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI Bozüyük'te uzun zamandır merakla beklenen ve yapımına başlanan TOKİ konutlarının inşaat sahasında incelemelerde bulundu.
;nbsp; ;nbsp; Bozüyük'te uzun süredir vatandaşlar tarafından heyecanla beklenen ve Saraycık Caddesi üzerinde yapılacak 2. Etap TOKİ konutlarının hafriyat çalışmaları başladı. TOKİ alanı olarak belirlenen bölgede yapımına başlanan TOKİ konutlarını yakından takip eden Milletvekili POYRAZ ve Belediye Başkan V. BAKICI inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu. Milletvekili POYRAZ inşaat alanı hakkında görevlilerden bilgi alırken Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmaları hakkında da Başkan V. BAKICI'dan bilgi aldı.
700 gün içerisinde tamamlanarak satışa çıkarılması beklenen Bozüyük TOKİ konutları 2'nci etap projesinde 724 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi, otoparklar, alt yapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor. Projeye göre 2+1 ve 3+1 olmak üzere 8, 12 ve 14 katlı konutlar yapılacak. Toplam 17 bloktan oluşacak projede 3 ayrı tünel kalıp ile çalışılacak.;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle