HÜSEYİN ŞENSOY RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2431 Okunma
HÜSEYİN ŞENSOY RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan aday adayı Şensoy bugün saat 14:00'da Parti binasında katılımın kalabalık olduğu toplantıda Şensoy resmi başvurusunu Merkez İlçe Başkanı Mahmut özbekar'a teslim ettti.Toplantıya MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ,İl Başkanı Sabri Erarslan , Bozüyük aday adayı İsmail Zeki Uyanık ve parti üyeleri ve yöneticileri katıldı.Bahattin Şeker konuşmasında Şensoy'un daha önce Doğruyol partisinden dava arkadaşı olduğunu siyaset bir hizmet yolu hangi partide hangi düşüncede olursa olsun bu hizmeti yapacak insanların aday olduğu için cesaretlerini kutladı.MHP olarak İl ve Merkez İlçelerde , beldelerde en iyi adayları çıkartıp seçimlere en güzel şekilde hazırlanacağız dedi. ;nbsp;

HüSEYİN ŞENSOY KİMDİR ? 19/04/1969 Bilecik'te doğdum. Bilecik'te yıllarca fırıncılık esnaflığı yapmış Basri Şensoy'un oğluyum. İlkokulu İstasyon Hürriyet İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilimi Ertuğrulgazi Lisesinde 1986 yılında tamamladım. Aynı yıl Bursa Uludağ üniversitesi İİBF İşletme Bölümüne girerek 1990 yılında mezun oldum. Askerliğimi Yedek Subay olarak İstanbul'da 1992 yılında tamamlayıp 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Muhasebeci olarak işe başladım. SMMM stajını bitirip ruhsat aldıktan sonra 01/01/1997 tarihinden itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak bağımsız çalışmaya devam etmekteyim. 2000 Yılında Türkiye'nin en genç başkanı olarak Bilecik SMMM Odası Başkanlığına seçildim. Oda Başkanı olarak halen görevime devam etmekteyim. Ayrıca Bağımsız Denetçi olmaya hak kazandım. Doğru Yol Partisi ve sonradan isim değiştiren Demokrat Parti de siyaset yaptım. 2004-2009 döneminde Bilecik Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundum. Bilecik Edebalı Kültür ve Araştırma Derneği Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ile bir dönem Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundum . Sırasıyla Ertuğrulspor, Bilecikspor, Bursa Uludağ ve Gençlerbirliği ile Tekspor'da futbol oynadım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle