DAVETLİ SAYISI 500 GELEN DAVETLİ 7

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1423 Okunma
DAVETLİ SAYISI 500 GELEN DAVETLİ 7
;nbsp; Türk Patent Enstitüsü ile ortaklaşa yapılan Sınai Mülkiyet Hakları Farkındalık oluşturma semineri Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat 13:00'da yapılması planlanan seminer katılımcının olmamasından dolayı yarıda kaldı.
Kültür Merkezinde yapılan seminere sadece 7 kişi katıldı.Seminere sadece 3'ü Türk Patent Enstitüsünden 4'ü ise Daire Müdürleri ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi Raşit Sünetci katıldı.
;nbsp; Türk Patent uzmanı Ertan Biçer ve Muazzez Korkmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Muazzez Korkmaz sunumunu tamamlarken katılımcı olmamasından dolayı Ertan Biçer sunumunu yapmadan seminer yarıda bırakıldı.
-2 derece soğuklukta seminer yapılmasına tepki gösteren Raşit Sünetci, konuşmacı Muazzez Korkmaz'dan söz alarak ; ;quot; Burada oturmaya devam edersek soğuktan donacağız, peki patent alabilirmiyiz ;quot; şeklindeki espirili sözünden sonra salonu terketti.
;nbsp; Seminer çıkışında açıklama yapan Sünetci ; Seminere katılımın az olduğunu toplamda 7 kişinin katıldığını ve bu yüzden salonu terkettiğini belirtti. Sünetci, ;quot; İllimizde yapılan seminerin hepsinin katkısı olacağına inanıyorum.Buradaki organizasyonun hatasının nerede olduğunu sormak ve Bilecik Belediyesi'nden sorduğum soruların cevaplanmasını istiyorum;quot; dedi.
;nbsp; Bilecik Belediyesinin bu işi neden ciddiye almadığını ve bu semineri günler öncesinde neden yerel basında yerel basında duyurulmamıştır.Burada Belediye yetkililerinden neden kimse katılmamıştır.
-Raşit Sünetci'nin sorduğu sorular şu şekilde
1-500 davetiyenin maliyeti ne kadardır?
2-Davatiyeler dağıtılırken posta ücreti ne kadar ödendi ?;nbsp;
3-Neden postalar son günde katılımcılara ulaştı?
4-Burada yapılan masrafların bedeli ne kadardır ?
5-Buraya gelen seminerci arkadaşlarımıza ödenen rakam ne kadar dır?



Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
TÜRK PATENT ENSTÜTİSİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle