CHP BİLECİK BAYAN ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

2014'te yerelde iktidara yürüyüşümüzün startını kadınlarımız verecek

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1057 Okunma
CHP BİLECİK BAYAN ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

;nbsp;CHP Bilecik İl örgütü çalışmalarını hızlandırdı. çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Bilecik il örgütü dün Merkez İlçe'de kayıtlı bayan üyelerle bir araya geldi. Yoğun katılımın gözlendiği toplantının ev sahipliğini Merkez İlçe Başkanı Gültekin çalışkan yaparken, ;ldquo;Bugün göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik yerelde iktidar olacağımızın en önemli belirtisidir. Kadınlarımız tüm özverisiyle göstermişlerdir ki 2014 yerel seçimlerinde başarı bu birliktelikle sağlanacaktır. Bu birlikteliğin kartopu gibi büyüyerek devam edeceğine yürekten inanıyorum.;rdquo; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;

;nbsp; ;nbsp;Toplantıya katılan CHP Bilecik İl Başkanı çağatay Karaahmet, Kadın ve Gençlerin siyasi partilerin bel kemiği omurgası olduğunu vurgulayarak ;ldquo;Bakınız Cumhuriyetin kuruluşunda analarımız bacılarımız büyük bir özveri ve mücadele vermişlerdi. Değerli arkadaşlarım, görüyorum ki dün neyse bugün de aynı özveri, aynı mücadele aşkı devam ediyor. Bugün göstermiş olduğunuz bu birlik ve beraberlik bize 2014'ün başarı ışığını yansıtmaktadır. Rejim her tehlikeye düştüğünde kadınlarımız, analarımız, bacılarımız yine tüm gücüyle mücadeleye hazırdır. Cumhuriyet kazanımlarımızın bir bir yok edildiği şu günlerde özverili analarımız ve onların yetiştirdiği ve yetiştireceği cefakar evlatlarla kaleyi zapt ettirmeyeceğimizden bir kez daha emin oldum. Görüyorum ki, bu baskıcı, dayatmacı iktidara ilk darbeyi yerelde Bilecik2ten vuracağız. Değerli arkadaşlarım görüyorum ki 2014 Bilecik için Umudun adı olacak ve 2014'te yerelde iktidara yürüyüşümüzün startını kadınlarımız verecek.;rdquo; Dedi.

;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle