BELEDİYE'NİN ASANSöR ONAYLARI GERÇEK SAHİBİNİ BULDU..

BELEDİYE'NİN ASANSöR ONAYLARI GERÇEK SAHİBİNİ BULDU..

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1591 Okunma
BELEDİYE'NİN ASANSöR ONAYLARI GERÇEK SAHİBİNİ BULDU..
;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;Bilecik Belediyesi ile TSE arasında Asansörlerin yıllık kontrolü iş birliği protokolü imza töreni, Bilecik Belediyesi ile TSE arasında Asansör işletme ruhsatı verilmesi aşamasında iş birliği protokolü imza töreni, Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi ile TSE arasında iş birliği protokolü imza töreni, Bilecik Ticaret ve Sanayi odası ile TSE arasında Kalibrasyon iş birliği imza töreni, Bozüyük Ticaret ve Sanayi odası ile TSE arasında Kalibrasyon iş birliği protokolü, TSE'den Belgeli firmalara plaket töreni yapıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik TSO'nun, TSE, Kadler ve TOBB ile yürütülen adreditasyon sürecinde 365 oda içerisinde, adredite edilmiş odalar arasında yer aldığını belirtirken, Bilecik TSO'nun üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunduğunu belirtti. Standartlar da tek başına yeterli değildir diyen Uzun, konuşmasına 2013 yılında Bilecik, TR41 olarak bilinen Bursa, Eskişehir, Bilecik bölgesinde, marka oluşturma, patent ve faydalı model meydana getirmede malesef son sıradadır. Artık bizim marka, patent ve linans oluşturmada öncü olmamız gerekir. Tüccar ve sanayicinin en önemli görevlerinden birisi budur diyerek sözlerine son verdi. TSE Başkanı Sayın Şentürk ise;;nbsp;Dünyanın en kaliteli mermerlerine sahip olan ülkeyiz. Mermer rengi bakımından da dünyanın en zengin kaynaklarına sahibiz. ;nbsp;Ama mermer ihraç edip de mermer laboratuvarına sahip olmayan tek ülke biziz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle