BAHATTİN ŞEKER AK PARTİYE YÜKLENDİ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
979 Okunma
BAHATTİN ŞEKER AK PARTİYE YÜKLENDİ
Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker istifa eden Bakanlar hakkında açıklama yaptı.;nbsp;
;nbsp; Milletvekili Bahattin Şeker, istifa eden 3 Bakan için, geç kalınmış bir karar olduğunu ama yine de kendilerine bu kararlarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Şeker, ;ldquo;Kendileri şaibeli bir hala geldi. İlk gün istifa etseler daha iyi olacaktı ama geç de olsa düzgün bir karar verdiler. Maalesef ki Türkiye'de AK parti gemisi su almaya başladı. İçinde adalet geçen bu partinin adalet ile hiçbir ilgisi kalmadı. Gördüğünüz gibi savcılar bile görevden alındı. Emniyet Müdürleri görevden alındı. 29 yasında bir Azeri genç, bakanlarla kol kola girerek olayların ne kadar içinde olduğunu daha net gösteriyor. Bunların arkası gelecek. Daha birçok yolsuzluk olayını önümüzdeki günlerde de göreceğiz;rdquo; dedi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle