ZABITALAR HALKIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için fırın denetimlerini sürdürüyor.

30 Nisan 2014 Çarşamba 15:25
2262 Okunma
ZABITALAR HALKIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için fırın denetimlerini sürdürüyor.

 Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde, un ve unlu mamüllerin üretim yerleri başta olmak üzere, Kapalı pazar ve marketlerin kasap reyonları ve kasap dükkanlarında, incelemelerde bulunuyor.

TEMEL GIDA MADDESİ OLAN EKMEK ÜRETİM YERLERİ KONTROL EDİLDİ

 Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı, üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştirerek, halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlıyor.

 Periyodik olarak kentimizde faaliyet gösteren iş yerlerini denetleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kontroller kapsamında,  iş yerlerinin iş elbiseleri, hamur yapılan tekneler, işçilerin saç sakal kontrolleri, soyunma odaları, hamurların bekletildiği odalar, un çuvallarının saklandığı ambarlar, odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu, dezenfekte,  havalandırma sistemleri, etiketler,   ekmek gramajları, işyeri açma ve hafta sonu tatil ruhsatlarının kontrollerini yapıyor.,

    KASAP DÜKKANLARI DENETLENDİ

 Zabıta Müdürülüğü ve Veteriner İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen kasap dükkanlarındaki denetimlerde ise etlerin sağlık raporunun olup olmadığı, çalışma ortamının hijyen durumu, son kullanma tarihleri ve ürün bandrolleri kontrol edildi.

 Kasapların hijyen eğitimine katılmaları yönünde uyarılarda bulunan ekipler, Kapalı pazarda  gerçekleştirdikleri denetimlerde, ürünlerin satış izni ve satış yerleri ile son kullanma tarihleri hakkında denetimlerde bulunarak, esnafı çeşitli konularda bilgilendirdi.

 

 Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşması durumunda Bilecik Belediyesi 153 numaralı telefonuna şikayetlerin iletilmesi gerektiğini bildirdi.

Son Güncelleme: 30.04.2014 15:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZabıtaDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle