YOLLARDA OLUŞAN TOZLA KİRLENEN ARAÇLARI İÇİN YIKAMACILARA KOŞUYORLAR

Bilecik’te yaz aylarının etkisini iyice gösterdiği bu günlerde yaşanan kuraklık sonrası yollarda oluşan tozlar, en çok oto yıkamacılarının işine yaradı.

27 Ağustos 2015 Perşembe 07:16
1608 Okunma
YOLLARDA OLUŞAN TOZLA KİRLENEN ARAÇLARI İÇİN YIKAMACILARA KOŞUYORLAR

  Bilecik’te yaz aylarının etkisini iyice gösterdiği bu günlerde yaşanan kuraklık sonrası yollarda oluşan tozlar, en çok oto yıkamacılarının işine yaradı.

 

 Toza bürünen araçlar için vatandaşlar yıkamacılara koşarken, özel hizmet sunulan bayanların araçları ise evlerinden alınıp temizlendikten sonra geri götürülüyor. Bilecik’te bu sene yaz sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi, birçok esnafın yanı sıra oto yıkamacılarının da işlerinin olumlu yönde etkiledi.

 

 

 Sıcaklıkların artması nedeniyle mahalle aralarında yollarda oluşan tozlardan etkilenen araçlarını temizlemek isteyen vatandaşlar oto yıkamacılara koşarken, yaşanan yoğunluk esnafın yüzünü güldürüyor. Bilecik Küçük Sanayi Sitesinde oto yıkaması yapan Metin Dinçer, son zamanlardaki kuraklığın oto yıkamacılarına yüzünü güldürdüğü belirterek, ”Kuraklık nedeniyle oluşan tozlanma sebebiyle vatandaşlar oto yıkamacılarda kuyruk oluşturuyor. Evlerinin önüne park eden vatandaşlar sabahları kalktığında araçlarında tozlar yapışıyor. Bu toz yapışmaları sayesinde şükür şuanda işlerimiz iyi. Vatandaşın evinden sonra en önem verdiği şey aracıdır. Biz bunun temizliğini yapıyoruz ve müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz” dedi. 

 

 

  “BAYAN MÜŞTERİLERE ÖZEL HİZMET VERİYORUZ”

 

  Bayan müşterilerinin sanayiyi gelip sıra beklemediğini ifade eden yıkamacı Metin Dinçer, “Biz de buna farklı bir yol bulduk. Bayan müşterilerimiz arıyorlar ayaklarına kadar giderek araçlarını alıyoruz. Dükkana getirdikten sonra temizlik iç, dış ne istendiyse hepsini hallederek aracını tekrar müşteriye götürüyoruz. Bu uygulama sayesinde bayan müşterilerimizi mağdur etmemeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 27.08.2015 07:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOto Yıkama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle