YATIRIM MÜJDESİ

​​​​​​​AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyon Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geleceğin sorunsuz Bilecik’i için çalıştıklarını söyledi.

31 Ekim 2019 Perşembe 13:15
1748 Okunma
YATIRIM MÜJDESİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyon Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geleceğin sorunsuz Bilecik’i için çalıştıklarını söyledi.

Yağcı, yaptığı açıklamda, "Elektrik dağıtım hizmetinin kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunulması için Osmangazi EDAŞ eliyle Bilecik’e 2019 yılı sonuna kadar 132 milyon TL’lik alt ve üst yapı yatırımı gerçekleşecek. 2019 yılı içerisinde bugüne kadar 52 milyon liralık yatırımı tamamlayan Osmangazi EDAŞ yıl sonuna kadar bu rakamı 132 milyon TL’ye tamamlayacak. Bilecik tarihinin en büyük enerji yatırımı gerçekleşirken yaklaşık 200 kişilik dolaylı istihdam sağlanacak”dedi.

"Yol aydınlatması çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak"

Yağcı,  Bilecik il merkezinde elektirik hatlarının yer altına alınması çalışmaları kendi  belediye başkanlığımız dönemimizde başladığını anlatarak, "Belediye başkanlığımızın son döneminde2018 yılında Bahçelievler ve Hürriyet mahallelerinde bu çalışmaları tamamladık.Bilecik Milletvekili olarak projenin devamlılığını takip ediyoruz. Bilecik merkezdeki tüm mahallelerdeki elektirik hatlarının yer altına alınması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılı sonuna kadar Bilecik İli, Merkez İlçesi Beşiktaş Mahallesi, İsmetpaşa, Ertuğrulgazi, Osmangazi ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmında çalışmalarla Soğuksu mahallesinden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine kadar olan bölümde yol aydınlatması çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak. Osmangazi EDAŞ’ın bu yatırımı ile plansız kesintiler yüzde 30 azalırken,Bilecik genelinde 50 bin abone daha verimli hizmet alabilecek" dedi.

Selim Yağcı'dan teşekkür

Bilecik tarihinin en büyük enerji yenileme yatırımları yapıldığı ifade eden Yağcı, "Bu çalışmaların gerçekleşmesinde Bilecik söz konusu olduğunda katkılarını eksik etmeyen, yatırımların hız kesmeden devam etmesinde büyük payı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız, değerli kardeşim Fatih Dönmez’e, yatırım yapan Osmangazi EDAŞ yönetici ve çalışanlarına, emeği geçen herkese şahsım ve Bilecikli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2019-11-01 11:59:29

Bunlar normalde yapılması gerekenler,kimse kendine mal etmemeli.
Üretime yönelik işletmelerin Bileciğe katkısı olur.Üretim,üretim,üretim...

banner22

resim yükleresim yükle