YATAN HASTA ZİYARETLERİ SIRASINDA PROTOKOL ÜYELERİNİN GALOŞ GİYMEMESİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Huzurevi'ne ziyarette bulundu.

21 Ağustos 2014 Perşembe 08:33
2418 Okunma
YATAN HASTA ZİYARETLERİ SIRASINDA PROTOKOL ÜYELERİNİN GALOŞ GİYMEMESİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Huzurevi'ne ziyarette bulundu. 

 

 

  Vali Nayir'ın ziyaretine, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül katıldı. Yapılan ziyaretler sırasında Vali Ahmet Hamdi Nayir’in talebi üzerine huzurevinde yatan hasta katı gezmek istemesi üzerine beraberindeki heyet ile birlikte yatan hastaları odalarında ziyaret edildi. Bu arada, yatan hasta katına galoş ile girilmesi kuralına karşılık, ziyaret gerçekleştiren Vali ve beraberindeki protokol üyelerinin ayaklarında galoş giymemesi gözlerden kaçmadı. Bu tip yerlerde hastaların dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı daha korunaklı olması gerektiği, bu sebeple galoş zorunluluğu bulunduğu öğrenildi.

 

 

  NEDEN GALOŞ GİYİLMEDİ

 Konu hakkındaki soruları cevaplandıran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, normalde kendilerinin de galoş giydiğini ve dışarıda galoş bulunduğunu belirterek, “Biz normalde idari katı gezecektik ve bunun için galoşa gerek yok dedik. Ama sonra Vali Bey, 'Yatan hastaları da ziyaret edelim' deyince o şekilde oraya gittik. Normalde dışarıda galoş kutumuz var ve orada yukarı katları gezecek olan misafirlerimize galoş giydiriyoruz. Ama idari katta ve çay salonunda o uygulamayı yapmıyoruz. Vali bey hep idari kısmı geziyoruz. Birde yataklı hastaları ziyaret edelim deyince olay o şekilde gelişti” dedi.

Not: Fotoğraflar Bilecik Valiliği Basın Halkla İlişkiler tarafından servis edilmiştir.

 

 

Son Güncelleme: 21.08.2014 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle