VERİMLİ KART UYGULAMASI ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR

Yapı Kredi Bilecik Şubesi, Bilecik ve köylerindeki muhtarları Verimli Kart hakkında bilgilendirmek için bir araya topladı.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 15:32
2182 Okunma
VERİMLİ KART UYGULAMASI ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR

Yapı Kredi Bilecik Şubesi, Bilecik ve köylerindeki muhtarları Verimli Kart hakkında bilgilendirmek için bir araya topladı.

 Bilecik Pelitözü Gölpark’da bulunan Çınar Garden Restaurant’da bir araya gelen muhtarlar, Yapı Kredi Tarım Bankacılığı Bölge Yönetici Şirzat Nuranel ve Bilecik Yapı Kredi Şube Müdürü Hilal Tekeli tarafından çiftçilere yönelik uygulanan verimli kart hakkında bilgi verdiler.

 Bilgilendirme yapan Bölge Yöneticisi Şirvat Nuranel, muhtarlar aracılığı ile çiftçileri bilgilendirmek için burada bu toplantıyı düzenlediklerini belirti. Nuranel, “Yapı Kredi, çiftçilere sunduğu Verimli Kart ile tarımsal üretimi ve üreticileri desteklemeye devam ediyor. Kart sahibi çiftçiler, tarımsal üretimde onlar için en önemli masraflardan biri olan akaryakıtta 6 ay %0 faizle alışveriş yapabiliyor. Ödemelerini ise hasat sonrası zorlanmadan gerçekleştirebiliyor.

 VERİMLİ KART’IN SUNDUĞU AVANTAJLAR

Bölge Yönetici Nuranel, konuşmasının devamında, Verimli Kart’ın sunduğu avantajları yaygınlaştırmak isteyen Yapı Kredi, bu kapsamda OPET ve Türk Traktör ile birlikte ayrıca yeni bir kampanya başlatığını belirtti. Nuranel, “ Verimli Kart sahipleri anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları akaryakıt harcamalarını yüzde 0 faiz ile 6 ay sonra ödeme kolaylığına sahip oluyor. Ayrıca 30 Nisan – 21 Ekim tarihleri arasında Verimli Kart alan çiftçiler, yapılacak çekiliş ile 10 adet New Holland marka traktörden birini kazanma şansı yakalıyor” dedi.

 Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, konuşmasında,  Tarım sektörünün ülkemiz için stratejik ve ekonomik açıdan öneminin bilinciyle hareket ettiklerini ve Tarım Bankacılığı hizmetlerini bu doğrultuda geliştirdiklerini belirtti. Düzenli, “Çiftçilerimize sunduğumuz Verimli Kart, sektörün işleyişine uygun yapısı ve avantajlarıyla bankamızın tarıma verdiği desteği gösteren en önemli ürünümüz. Kart sahibi çiftçilerimiz, sayıları gün geçtikçe artan Verimli kart Üye İşyerlerimizden alacakları gübre, zirai ilaç, akaryakıt, tohum, yem, fide gibi ürünlerde faizsiz alışveriş fırsatlarından yararlanacak ve tüm kart borcunu hasattan sonra geri ödeyecek. Ayrıca, ihtiyaç duyduğunda Verimli Kartı ile ATM'lerden veya Yapı Kredi şubelerinden nakit para da çekebilecek. Böylece, üreticilerimiz hem faiz yükünü azaltacak, hem de kart borcunu ürettiği ürünle geri ödeme imkanı bulacak. Bu yıl Verimli Kart alan müşterilere yeni sürprizlerimiz de var. Anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarında çiftçilerimize 6 ay faizsiz alışveriş sunuyoruz. Ayrıca 21 Ekim’e kadar Verimli Kart alan çiftçilerimize 10 adet New Holland traktör hediye ediyoruz. Bu vesileyle tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutluyoruz “ dedi.

 Verimli Karta başvurmak ve avantajlarından faydalanmak isteyen çiftçilerimizin Yapı Kredi Bilecik şubesine uğramanız yeterli oluyor. İLETİŞİM TLF:0 544 290 7102 - 0 505 7110723

 

Son Güncelleme: 12.05.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle