VALİ NAYİR, EMNİYET TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.

06 Ekim 2014 Pazartesi 08:19
1197 Okunma
VALİ NAYİR, EMNİYET TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.  

 

 

  Vali Nayir, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ile birlikte Çarşı Polis Merkez Amirliği'nde görev yapan polis memurlarıyla tek tek bayramlaştı. Bilecik halkının huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirmeleri için görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarıyla bayramlaştıklarını ifade eden Vali Nayir, "Görev yapan memurlarımız ailelerinden ayrılar. Bir aile olduğumuzu göstermek için buradayız. Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçmesini temenni ediyorum" dedi.

 

 

  Bilecik İl Emniyet Müdürü Özüdoğru da vatandaşların Kurban bayramını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak üzere sorumluluk bölgeleri dahilindeki şehir ve şehirler arası karayollarında gerekli önlemlerin alındığını hatırlatarak, işlenmesi muhtemel suçların meydana gelmeden önce önlenmesi, meydana gelmesi halinde olaya karışan şüpheli yada şüphelilerin yakalanması, olayın delillerinin elde edilmesi yönünde gerçekleşecek çalışmalar çerçevesinde gereken her türlü emniyet tedbirlerinin alındığını bildirdi.

 

 

Son Güncelleme: 06.10.2014 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle