UYANIK SÜRÜCÜ İNGİLİZ ANAHTARI İLE GEZİYOR

Bilecik'te İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesi ekiplerince modifiyeli araçlar üzerinde geniş çaplı denetim yaparken, uygulama sırasında da, bir sürücünün arabasında bulunan abartılı egzozun vanasını bir vida ve İngiliz anahtarı ile sıkarak çıkarttığı sesi engelleyip cezai işlemden kurtulması kameralara yansıdı.

12 Ağustos 2014 Salı 07:50
2239 Okunma
UYANIK SÜRÜCÜ İNGİLİZ ANAHTARI İLE GEZİYOR

 Bilecik'te İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesi ekiplerince modifiyeli araçlar üzerinde geniş çaplı denetim yapıldı.

 

 

 Yapılan uygulama sırasında da, bir sürücünün arabasında bulunan abartılı egzozun vanasını bir vida ve İngiliz anahtarı ile sıkarak çıkarttığı sesi engelleyip cezai işlemden kurtulması kameralara yansıdı.

 Hürriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu parkı önünde yapılan uygulamada, araçların doğallığını bozan abartı egzoz, lastik ebatları, cam filmleri ve değişik aksesuarlardan dolayı sürücülere gerekli ceza işlem uygulandı.

 

 

Yapılan kontroller sırasında bilgi veren trafik polisi, durdurdukları araçların sürücülerinin evrakları ile araçlarda bulunan aksesuarların incelendiğini, özellikle abartılı egzoz bulunan araçların sahiplerine hem para cezası, hem de ehliyet ceza puanı düşürme cezası verildiğini belirtti. Ayrıca, cam filmlerinin koyuluğunu inceleyip görüş engeli var ise araç sürücülerine söktürten trafik polisi, yasal denetim uygulamalarının devam edeceğini hatırlattı.

 

 

VANAYI SIKARAK CEZADAN KURTULDU

Bu arada, yapılan kontroller sırasında çevrilen bir aracın sürücüsü, arabasında bulunan abartılı egzozun vanasını, çıkarttığı bir vida ve İngiliz anahtarı ile sıkarak, çıkarttığı sesi engelleyip cezai işlemden kurtuldu.

 

Son Güncelleme: 12.08.2014 07:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle