ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi iftar programında bir araya geldi.

25 Temmuz 2014 Cuma 04:28
2050 Okunma
ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi iftar programında bir araya geldi.

 

 

 Şeyh Edebali Üniversitesinde düzenlenen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Akpete, Cumhuriyet Başsavsıcı Kamil Yaşar, üniversite Genel Sekreteri Rüştü Mumcu ve Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık ve üniversite personeli katıldı.

 

 

 İftarın ardından konuşma yapan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, mübarek bir vesileyle beraber olduklarını ve her sene tekrarlanan bu kardeşlik ortamında bir daha bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Özcan, "Ardından bayrama gireceğiz. Ailelerimiz ile birlikte sağlık huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz. Aynı zamanda bu bayramı yaşarken, coğrafyamızın her köşesinden sıkıntılı ızdırap içerisinde olan kardeşlerimizide hatırlamak bir sorumluluktur. Onlar içinde doğa ediyoruz. Hayatın gerçeği içerisinde 1 yıl içinde 4 mevsim oluyor bunu birlikte yaşıyoruz" dedi.

 

 

 Konuşmanın ardından Özcan, gecenin anısına Şeyh Edebali Ünivertsitesinden emekli olan Prof. Dr. Fahri Altay'a plaket verdi. Plaket alan Altay, herşeyin bir sonu olduğunu ve 10 Temmuz itibari ile nokta koyduğunu kaydetti. Altay, Asker olmak için yola çıkmıştım bir trafik kazasında buğday tarlasında buldum kendimi. Bugün çok şükür önümüzdeki ekmek tepsilerinin bir kısmının dolmasına katkımız oldu" dedi.

 Program ikramların ardından son buldu.

 

 

Son Güncelleme: 25.07.2014 04:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKÜniversiteIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle