ÜÇÜNCÜ BİRLEŞİMİ YAPILDI

 Bilecik İl Genel Meclisi Temmuz ayı üçüncü birleşiminde görüşülen iki gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.  

04 Temmuz 2018 Çarşamba 12:51
213 Okunma
ÜÇÜNCÜ BİRLEŞİMİ YAPILDI

 Bilecik İl Genel Meclisi Temmuz ayı üçüncü birleşiminde görüşülen iki gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.  


  Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda günün ilk gündem maddesi olan Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi’ne ait Necla Hanım Konağı’nın geleneksel Osmanlı mutfağına dönüştürülmesi projesi ele alındı.

İl Özel İdaresi kanununda belirtilen “Ortak Hizmet Projesi” kapsamına alınması beklenen proje için ihtiyaç duyulan 150 bin TL ödeneğin Bilecik İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “Ortak Hizmet Proje Finansman Desteği” tertibine sağlanacak ödenekten karşılanması ve protokole bağlanması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Günün ikinci gündem maddesi olan, Bozüyük ilçesi Çarşı Mahallesi’nde bulunan tapunun bin 304 ada 3 no'lu parselinde Bilecik İl Özel İdaresi adına kayıtlı bulunan 58.73 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın ihale ile satılması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
  Görüşülen gündem maddelerinin ardından Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, yarın ki toplantının saat 11.00’de yapılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 04.07.2018 13:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle