U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI AMA...!!

U-16 Türkiye Şampiyonası Bilecik etabı maçları, kar yüzünden bir bölümü yıkılan tribün çatısı onarılmadan başladı.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 06:44
1421 Okunma
U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI AMA...!!

  U-16 Türkiye Şampiyonası Bilecik etabı maçları, kar yüzünden bir bölümü yıkılan tribün çatısı onarılmadan başladı.

 

 

Şampiyonanın Bilecik etabı maçlarına katılacak olan 6 takımın, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) toplantı salonunda yapılan kura çekimi ile eşleşmeleri yapıldı. Bu kuralara göre, Bilecik Edebali Stadı’nda ilk günkü maçlarda Bursa Arabayatağıspor ile İstanbul Çengelköyspor 3-3 berabere kalırken, İstanbul Zara Ekinlispor, Bursa Güvenspor’u 4-0 yendi.

 

 

Tribün çatısındaki tahribat onarılmaması, maçları seyreden sporseverlerin tepkisine sebep oldu. Maçta ambulans da görevlendirilmediğini belirten taraftarlar, yetkilileri bu konuda göreve çağırdı.

 

 

 Bu tepkilere karşın geçen kış mevsimi yoğun kar yağışı yüzünden ağırlığa dayanamayan tribün çatısının bir bölümünün yıkıldığını anlatan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil, "Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve ASKF’ya ambulans için herhangi bir ödenek verilmiyor. Stadın çatısının ihalesini de yaptık. Dayanıklılık testinin ardından ya tamir edilecek ya da yenisi yapılacak. Buda bir buçuk ayı sürer" dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2015 06:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle