TÜRKİYE'DE ARANAN ZANLI BİLECİK'TE YAKALANDI

Bilecik’te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 farkı suçtan hakkında 4 yıl 11 ay hapis cezası olan ve Türkiye çapında aranan zanlıyı yakalandı.

21 Kasım 2014 Cuma 12:30
4975 Okunma
TÜRKİYE'DE ARANAN ZANLI BİLECİK'TE YAKALANDI

Bilecik’te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 farkı suçtan hakkında 4 yıl 11 ay hapis cezası olan ve Türkiye  çapında aranan zanlıyı yakalandı.

 

 

 Edinilen bilgiye göre, “Hükümlü ve Tutukluları Ayaklandırma”, “Kamu Görevlisine Hakaret”, “Kamu Malına Zarar” ve “Kamu Görevlisine Görev Yaptırmak İçin Direnme” suçlarından kesinleşmiş 4 yıl 11 ay cezası bulunan Uğur Ö. (27) Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu operasyon ile gözaltına alındı.

 5 ay önce Bilecik’e yerleşen zanlı Uğur  Ö., Bilecik’te bir fabrikaya işe başlayınca sigorta işlemleri yapıldı. Sigorta primleri fabrika tarafından yatan zanlının Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası üzerinden nerede çalıştığını tespit eden emniyet yetkilileri, dün düzenledikleri operasyon ile Uğur Ö.'yü yakaladılar.

 Alınan ifadesinin ardından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen zanlı, tutuklanarak Bilecik M tipi Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 21.11.2014 12:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAsayişZanlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle