TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 07:17
2674 Okunma
TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Orhaniye köyünde yaşayan çiftçi Sadettin Akdaş (69), sabah traktörü ile köyün yakınında bulunan tarlasında çalışmak üzere yola çıktı. Akşam olmasına rağmen eve gelmeyince çiftçinin ailesi Akdaş’ı aramaya başladı. Tarlaya giden aile fertleri, traktörün devrildiğini ve Sadettin Akdaş'ın da traktörün altında kaldığını gördü. Durum hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirildi.

 

 

 Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Akdaş'ı Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen çiftçi Akdaş, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akdaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 01.08.2016 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle