TOG GÖNÜLLERİNDEN “ONLAR DA ÜŞÜYOR” KAMPANYASI

Bilecik Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) Bilecik örgütlenmesi sokakta yaşayan hayvanlar için kampanya başlattılar.

14 Ocak 2015 Çarşamba 08:12
2749 Okunma
TOG GÖNÜLLERİNDEN “ONLAR DA ÜŞÜYOR” KAMPANYASI

Bilecik Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) Bilecik örgütlenmesi sokakta yaşayan hayvanlar için kampanya başlattılar.

 

 

 

 Yaptıkları kampanya hakkında bilgi veren vakıf gönüllüsü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi Ezgi Bağcı, havaların çok soğuk olduğunu belirtti. Bağcı, "Sokakta yaşayan canlar var ve biz onlardan da sorumluyuz aslında. Bilecik TOG olarak neden hareket etmeyelim dedik. Aslında birçok fikri olan ve bireyselde ellerinden gelen yardımı yapan arkadaşlarımızı da fark ettik bugün.

 

 

Hepimiz konuştuk ve bir  proje yazdık. "Onlar da üşüyor" başlıklı proje ile duyarlı gönüllülerimize ulaşmak istiyoruz. Herkes yemek artıklarını kapısının önünü koyabilir ve bu soğukta yemek arayan dostlarımıza yardım edebilir. Sokak hayvanları üşüyor, acıkıyor ve ölüyor. Şimdi proje zamanı, yuva yapma zamanı, mama alma zamanı, eğer  şartlarımız uygunsa evlerimize birkaç haftalık misafir alma zamanı. Biz bir yankı oluşturmak için hepinize ihtiyaç duyuyoruz, aynı sokaktaki canlar gibi” dedi.

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/events/371286713042848/

Son Güncelleme: 14.01.2015 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle