TIRAŞ OLDUKTAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ!.

  Ölüm Allah'ın emri! Ancak öyle ölümler var ki insan buna çok şaşırıyor. Tarih boyunca insanlar, birçok inanılmaz sebepten dolayı hayatlarını kaybetti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Aralık 2019 Perşembe 10:45
2468 Okunma
TIRAŞ OLDUKTAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ!.

  Ölüm Allah'ın emri! Ancak öyle ölümler var ki insan buna çok şaşırıyor. Tarih boyunca insanlar, birçok inanılmaz sebepten dolayı hayatlarını kaybetti.

DANSÇI ISORA DUNCAN, BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Duncan 1927'de yeni aldığı üstü açılır arabasını ilk defa kullanıyordu, arkaya doğru yaslandı ve eşarbı boynunda sıkışarak onu yol boyunca sürükledi.

SEGWAY MARKA GİNGERLARIN SAHİBİ, ÜRÜNÜNÜ KULLANIRKEN KAZA YAPTI

2010 yılında Jim Heselden şirketi aldıktan aldıktan sonra kendi gingerıyla evinin yakınlarındaki bir patikadan geçiyordu. Daha sonra dengesini kaybetti ve 30 fitlik yükseklikten nehre düşerek hayatını kaybetti.

BİRÇOK KİŞİ ÇOK FAZLA SU İÇMEKTEN HAYATINI KAYBETTİ

Resmi olarak hiponatremi olarak bilinen bu ölüm türü, sodyum seviyeleri inanılmaz derecede düşük olduğu zaman gerçekleşiyor. 2007'de bir kadın üç saat içinde, Nintendo Wii kazanmak için altı litre su içti, kustu ve saatler sonra öldü. Birçok sporcu da aşırı hidrasyon sonucunda hayatını kaybetti.

ABD'Lİ KONGRE ÜYESİ TIRAŞ OLDUKTAN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Çünkü tıraş fırçasının üzerinde Şarbon hastalığını taşıyan bakteriler vardı. Michael F. Farley, tıraş olduktan sonra yüzündeki şikinlikten ve ağrıdan rahatsız olduğu için hastaneye gitti. Daha sonradan anlaşıldı ki tıraş fırçasında ve o fırça hangi hayvanın kılından yapıldıysa üzerinde şarbon bakterileri vardı.

.

.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle