''TARIM VE İNSAN'' KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

10 Eylül 2014 Çarşamba 12:26
1168 Okunma
''TARIM VE İNSAN'' KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

 Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

 

 

 Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Galeri Salonunda gerçekleştirilen sergiye, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, daire amirleri ve vatandaşın katıldı. Açılan fotoğraf sergisinde tarım alanında çalışan insanların konu edildiği fotoğraflar paylaşıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız, sergi hakkında yaptığı açıklamada, bu yıl serginin 5.'sinin düzenlendiğini belirtti.

 

 

 Sergi konusunun insan ve tarım olduğunu dile getiren Yıldız, "Bu tür sergilerimiz diğer şehirlerde gerçekleştirildiği gibi Bilecik'imizde de vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Serginin bundan sonraki durağı Kütahya şehrimiz olacak. Bakanlığımız tarafından sergilenmeye değer eserlerimizi bu şekilde sunuyoruz. Gerçekleştireceğimiz bu sergimizle ülkemizin sahip olduğu doğal zenginlikleri ve tarımsal kültür birikimini objektifler aracılığıyla gözler önüne seriyoruz. Amacı, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek olan sergimizi, Bilecik halkının beğenisine sunduğumuz için mutluyuz. Katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 10.09.2014 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle