TAMİR EDİLDİ

Bilecik'te patlayan ve 2 aydır yapılması beklenen kanalizasyon borusunun belediye tarafından onarımı yapıldı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 05:43
1181 Okunma
TAMİR EDİLDİ

  Bilecik'te patlayan ve 2 aydır yapılması beklenen kanalizasyon borusunun belediye tarafından onarımı yapıldı.

 

 

  Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Bilecik İl Müftülüğü arka tarafındaki bir kanalizasyon borusunun patlaması ardından "patlayan boruya 2 aydır müdahale edilmedi" başlıklı haber sonrası Bilecik Belediyesi duyarsız kalmadı. Açıkta kalan ve etrafa pis koku yayıp kirliliğe neden olan boru, sokak sakinlerini tedirgin ederken vatandaşlar da yetkililerden çözüm bekliyordu. Olumsuzluğun bir önce çözüme kavuşturulması için ve hoş olmayan kokuların temizlenmesi amacıyla mahalle halkından şikayetler vardı. Yapılan haber sonrası harekete geçen Bilecik Belediyesi bağlı su ve kanalizasyon ekipleri patlayan kanalizasyon borusunu tamir etti.

 

 

  Konu ile ilgili konuşan çevre sakinleri, yaklaşık 2 aydır aydır kanalizasyon arızasını tamir edilmediğini belirterek, "Çoluk çocuk hasta olacağız diye çok korkuyorduk. Kötü kokudan kurtulacağız. Bu konuda duyarlı olan şahıslara ve arızayı gideren yetkililere teşekkür ediyoruz" dediler.

Son Güncelleme: 20.07.2016 05:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeTamir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle