SÖĞÜT'E 12 YILDIR GÖZLE GÖRÜNEN HİÇBİR DEVLET YATIRI YOK

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu seçimlerden sonra Söğüt İlçesinin bir değerlendirmesinin yaptı.

28 Nisan 2014 Pazartesi 14:08
1726 Okunma
SÖĞÜT'E 12 YILDIR GÖZLE GÖRÜNEN HİÇBİR DEVLET YATIRI YOK

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu seçimlerden sonra Söğüt İlçesinin bir değerlendirmesinin yaptı.

 Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ile röportajımızda seçim süreci ve seçimlerden sonraki süreç hakkında bilgi aldık. Başkan Aydoğdu, seçim atmosferi içerinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerinin ve çalışmaların sonucunda kendilerini halka iyi anlattıkları ve halkının da şahsını ve partisini seçtiğinin belirtti. Aydoğdu, “  Halkın güvenini kazandığımız için bir mutlu olduk.

 Milliyetçi Hararet Partisi (MHP) muhalefette olan bir parti. İktidar partisine karşı burada seçim kazanmak o kadar kolay bir iş değildi. Sonuç itibari ile ister kabul edelim, ister etmeyelim, ister farklı düşünelim bal tutanlar parmağını yalıyor. Hükümet iseniz Hükümetin avantajlarını, gücünü, kudretinin seçimlerde kullanıyorsunuz. Buna rağmen Söğüt halkı bizi tercih etti ise halkın bize karşı bir güven ortamı içerisinde olduğunu anlıyoruz. Bu olaydan dolayı ben çok mutlu oldum. Seçim bitmiştir siyaset o günlerde kalmıştır artık görev zamanı. Halkımıza faydalı olabilmek adına yapacaklarımızı yapma zamanı, iş zamanıdır. Dolaysı ile bizde en kısa sürede çalışmaya başlayacağız. 

Halil Aydoğdu ile yaptığımız Röportajda 

1:Başkan olduktan sonraki ilk işiniz?

2:Belediyenin tabelasını neden değiştirdiniz? 

3:Söğüt ilçesi için Başbakanın açıklamaları hakkında?

4:Hükümetin Söğüt İlçesi için yaptığı yatırımlar nelerdi sizce?

5:Söğüt’ün Geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz?

6:Söğüt’de Turizm önemi?

Gibi soruların cevapları aşağıdaki VİDEOMUZDA

Son Güncelleme: 28.04.2014 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle