SÖĞÜT BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

Bilecik Söğüt İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen muhteşem anneler günün etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi.

12 Mayıs 2015 Salı 04:12
1222 Okunma
SÖĞÜT BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

 Bilecik Söğüt İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen muhteşem anneler günün etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi.  

 

 

  Söğüt’te bir restoranın bahçesinde düzenlenen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eşi, Havva Aydoğdu, Şehit anneleri çok sayıda anne katıldı. Etkinliğe katılan bayanlar yerel sanatçı Armağan’ın birbirinden güzel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

 

Eğlence arasında konuşma yapan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, annelerin önemine değinerek, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim. Annelik çok kutsal bir görevdir. Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur. Bu anlamda hepinizin anneler gününü kutlarım” dedi.

 

 

 

  “DÜNYANIN EN KUTSAL GÖREVLERİNDEN BİRİ”

 

  Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise, dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren eli öpülesi annelerin cennetle müjdelendiğini ifade ederek, "Dünya var olduğundan buyana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan hayatımıza ışık tutan yol gösteren ilk öğretmenimiz, en değerli varlığımız annelerimizdir.

 

 

Ailemizin ve toplumumuzun temeli, geleceğimizin de teminatı olan, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren eli öpülesi annelerimiz cennetle müjdelenmiştir” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun eşi Havva Aydoğdu vegörevliler, etkinliğe katılan Şehit annelerine çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm annelere karanfil verildi.

Son Güncelleme: 12.05.2015 04:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeSöğüt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle