ŞİMDİ Kİ BAŞKANDAN GELECEĞİN BAŞKANINA ZİYARET

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kütahya’da bir takım temaslar gerçekleştirdi.

03 Mart 2017 Cuma 19:38
2506 Okunma
ŞİMDİ Kİ BAŞKANDAN GELECEĞİN BAŞKANINA ZİYARET

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kütahya’da bir takım temaslar gerçekleştirdi.

 

 

 Başkan Yağcı, ziyaretleri kapsamında ilk olarak eski Bilecik Valisi şimdinin Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Bilecik köy ve mahalle muhtarları da katıldı. Bilecik hakkında karşılıklı istişareler gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Yağcı, “Kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’imizde güzel hizmetlerde bulunan eski Bilecik Valimiz, şuan komşu ilimiz Kütahya Valisi olan Sayın Ahmet Hamdi Nayir Bey’i, ilimiz mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarımız ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Valimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


 Başkan Yağcı, bu ziyaretin ardından Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu ziyaret etti. İller hakkında karşılıklı istişarelerin gerçekleştirildiği ziyaretin ardından Başkan Yağcı, Saraçoğlu’na üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tabak hediye etti.

 

 

Sanki geleceğin devir teslimi

 

 Başkan Yağcı, temasları kapsamında son olarak Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yeğeni Hüsnü Bayrakçı’yı ziyaret etti. Bu ziyarette Başkan Yağcı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can da eşlik ederken, Bilecik hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. Başkan Yağcı, Bayrakçı’ya görevlerinde başarılar dilerken üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tablo hediye etti.

 

 

  Öte yandan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlıkta üçüncü dönemi olması bir daha ki dönemde parti tüzüğü gereği adaylığı gerçekleşmeyecek. Bu olay göz önünde bulundurularak Bilecik kulislerinde Bilecik Belediye Başkanlığı için adı geçen Hüsnü Bayrakçı’ya verilen bu hediye sonrası gelecekte belediye başkanlığının devir teslimi mi? sorularını akıllara getirdi. 

Son Güncelleme: 03.03.2017 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle