SEYHAN YILDIRIM VE EKİBİNDEN ŞAFAK OPERASYONU

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri Şafak Operasyonu ile 12 evde hırsızlık yaptığı tespit edilen suçluyu yakaladılar.

04 Kasım 2014 Salı 12:11
3814 Okunma
SEYHAN YILDIRIM VE EKİBİNDEN ŞAFAK OPERASYONU

 Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri Şafak Operasyonu ile 12 evde hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheliyi yakaladılar.

 

 Edinilen bilgiye göre uzun süredir Bilecik’te yapılan hırsızlık olaylarını üzerinde çalışan Asayiş Şube Müdürü Seyhan Yıldırım ve ekipleri bu sabah, Bilecik’te 11, Eskişehir’de 1 eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheliye düzenledikleri Şafak Operasyonu ile yakaladılar. Bilecik’in Yenipazar ilçesine bağlı Danişment Köyü’nde yakalanan şüpheli alınan ifadelerin ardından savcılığa sevk edilecek. 

 

Son Güncelleme: 04.11.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle