SELİM YAĞCI'NIN "14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ" MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

14 Mayıs 2015 Perşembe 11:04
1577 Okunma
SELİM YAĞCI'NIN

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  Mesajında, çiftçilerin harcadığı emeğin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, tüm çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını en verimli ve en bereketli şekilde almaları temennisini iletti. Çiftçilikteki teknolojik gelişmenin de önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

  ''Çiftçilerimiz, gerçekten büyük emek ve gayretler göstererek, adeta ekmeğini taştan ve topraktan çıkaran elleri temsil ediyor. Bizler, yaşamımızı sürdürmemiz için ihtiyaç duyduğumuz en temel gıdalarımızı çiftçilerimizin elinden alıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu noktada söylediği; ''Köylü milletin efendisidir'' sözünün içeriğinde aslında çiftçinin de yeri vardır. Çünkü çiftçi emek veren ve üretendir. Çiftçi, alın teri ile adeta toprağı ilmek ilmek işleyerek, üreten insandır. Diğer yandan devletimiz ve hükümetimizin çiftçilerimiz ve çiftçilik sistemimiz hakkında almış olduğu reform niteliğindeki kararlar, çiftçilerimizi olduğu gibi bizleri de memnun ve mutlu etmektedir. Bu vesile ile üretim ve verimliliğin arttırılması ile ürünün pazarlara intikalinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren çiftçilerimizin “Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, tüm çiftçilerimize bolluk ve bereket içinde sağlık ve mutlulukla geçirecekleri verimli yıllar diliyorum.''

Son Güncelleme: 14.05.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle